Equazen eye q baby + mumomega

Equazen eye q baby & mumomega

  • Foto collage, zwangerschap, borstvoeding, flesvoeding, moeder en kindbevatten uitsluitend natuurlijke, zuivere, hoogkwalitatieve vetzuren, zoals deze oorspronkelijk in de natuur voor komen;
  • bevatten DHA: een belangrijke bouwsteen voor de hersenen;
  • worden goed gezuiverd en niet bewerkt met chemische stoffen;
  • zijn vrij van melkeiwit, gluten en suiker;
  • hebben al jarenlang de voorkeur van vele ouders in de wereld!

Essentiële vetzuren zijn belangrijk als je zwanger bent – voor jou én je kleintje – maar ook voor pasgeboren baby’s.
Ook kinderen tot 2 jaar hebben essentiële vetzuren – zoals DHA – nodig. Zeker zolang vis niet op het menu staat.

DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen

De grootste groei en ontwikkeling van het hoofd vindt plaats in de baarmoeder en tijdens de eerste maanden na de geboorte. De weefselstructuur in het hoofd bestaat voor 20% uit de vetzuren AA (omega 6) en DHA (omega 3). Voor aanleg en opbouw van deze weefsels is de combinatie van deze vetzuren essentieel.

De westerse voeding bevat veelal omega 6-vetzuren. Alleen vis(olie) – zoals in eye q baby en mumomega – bevat hoge concentraties van het belangrijke omega 3-vetzuur DHA. Het ongeboren kind is hiervoor afhankelijk van de voeding van de moeder.

DHA, ingenomen door de moeder, is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en draagt bij tot een goede ontwikkeling van de ogen van de foetus en zuigelingen die borstvoeding krijgen1


Na de geboorte is extra DHA goed voor herstel en aanvulling van lichaamsvoorraden van de moeder. Ook voor de pasgeborene blijft de behoefte aan DHA hoog.

Borstvoeding levert de beste hoogwaardige voeding voor zuigelingen, mede omdat het in een goed opneembare vorm van DHA voorziet. De concentratie van DHA is afhankelijk van de voeding van de moeder, inname van visolie verdubbelt deze hoeveelheid. Door de natuurlijke vorm van DHA in mumomega is de absorptie optimaal.

Meer over mumomega

9-maanden-oude-baby-met-fles-melk_witte-achtergrondBij het geven van flesvoeding en na de borstvoedingsperiode…

Flesvoeding bevat doorgaans geen DHA. Bij het geven van flesvoeding of na de borstvoedingsperiode kan aanvulling worden voortgezet met Equazen eye q baby. De vetzuren DHA, EPA en GLA in eye q baby zijn als ondersteuning belangrijk tijdens de eerste levensjaren.

Eye q baby kan gemengd worden met een koud of lauwwarm groente- of fruithapje. Bij voorkeur niet mengen met flesvoeding.
Let op: Voeding waaraan eye q baby eenmaal is toegevoegd niet meer verwarmen!

Eye q baby kan gebruikt worden door kinderen van 6 maanden tot 3 jaar.

Meer over eye q baby

Friend of the SeaVeilig voor jou en je kindje

De visolie in mumomega en Equazen eye q baby is gezuiverd en voldoet aan de meest strenge normen voor een veilig dagelijks gebruik door zwangeren en baby’s.
Beide Equazen supplementen bevatten uitsluitend natuurlijke, hoogkwalitatieve vetzuren uit de eerste koude persing van teunisbloem en een zeer zuivere vorm van DHA uit duurzaam gevangen wilde tonijn.
Mumomega en Equazen eye q baby dragen beiden het keurmerk: “Friend of the Sea” (friendofthesea.org)

 

Verkrijgbaarheid

Equazen eye q baby en mumomega zijn onder andere verkrijgbaar bij gezondheidswinkels – zoals Holland & BarrettVitaminstore en Gezond en Wel, bij drogisten – zoals DA, en via apothekers.

Volg mumomega & eye q baby ook op Social Media   

Facebook.com/eyeqbabyInstagram.com/eyeqbaby


En als ze groter groeien…

Equazen eye q in verschillende vormen - Capsules, Chews en Liquid

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen