Klantenservice voor Professionals & Retailers >

Retourneren

Indien u een bestelling wilt retourneren neemt u eerst contact met ons op via +31 (0)186-622888 of via het contactformulier op deze website. Voor retourzendingen kunnen wij € 5,- in rekening brengen, tenzij het een incorrecte of defecte bestelling van onze kant betreft of die van de bezorgdienst. Wij bespreken met u hoe u de bestelling kunt retourneren.

Retourvoorwaarden

  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. De retourtermijn gaat in op de dag dat u het pakket heeft ontvangen. Heeft u meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan gaat de termijn pas in als u alles heeft ontvangen.
  • De potjes en doosjes van de voedingssupplementen zijn ongeopend en in de staat hoe u deze heeft ontvangen. U kunt geopende producten niet retourneren, tenzij de supplementen een aantoonbare productiefout hebben.
  • Bewaar uw verzendbewijs goed, daarmee kunnen we uw verzending traceren als er iets misgaat.

Terugbetaling retour
Indien u – na overleg met ons – een order heeft geretourneerd, betalen we u terug nadat we de retourzending afgehandeld hebben. De meeste retourzendingen hebben we binnen 5 werkdagen nadat ze teruggestuurd zijn verwerkt. Hoe snel het bedrag daarna op uw rekening staat, hangt af van uw gekozen betaalmethode.

Garantie & Klachten

Vanzelfsprekend dragen wij grote zorg voor onze producten. Toch kan er onverhoopt iets mis gaan. Wij zullen in dat geval ons uiterste best doen u te helpen en zo nodig de producten kosteloos vervangen.

Heeft u klachten over uw bestelling of onze supplementen, dan horen we die graag van u via info@curasense.com of telefoon: +31 (0)186-622888, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij helpen u graag!

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen